Våra tjänster

Vi är en redovisningsbyrå som tillhandahåller alla tjänster inom ekonomi och lön fram till revision.

Bokföring

Vi hjälper dig med all löpande bokföring. Från kvittoredovisning till fakturahantering, för både dina kunder och leverantörer.

Full kontroll från A till Ö!

MOMS

Oavsett vilken momsperiod du har så kan vi säkerställa att den är rätt redovisad. Det går naturligtvis också bra att lämna över hela ansvaret till oss. Så kan du koncentrera dig på ditt.

Har det blivit fel tidigare? Vi hjälper dig att kontrollera och rätta till!

Lön

En viktig och självklar del av en anställning är att få ut sin lön. I rätt tid dessutom. Vi använder system med digital lönespecifikation och vid behov tidrapportering, enkelt och smidigt således!

ÅRSBOKSlUT/ ÅRSREDOVISNING/ INKOMSTDEKLARATION

Vi kan hjälpa er att avsluta företagets räkenskapsår på rätt sätt, vi tar fram samtliga handlingar som antingen revisorn efterfrågar eller som ska lämnas in till myndigheterna.

Självklart för oss och tryggt för dig!

RÅDGIVNING/ Bemanning

Våra konsulter har lång erfarenhet, bred och djup kunskap och agerar gärna som bollplank för att ge din verksamhet de bästa förutsättningarna. Våra styrkor är att sätta upp effektiva flöden och utredningar/avstämningsarbeten. Vi har även konsulter som kan arbeta på plats ute hos er i era egna system.

Flexibilitet med fokus på de bästa lösningarna för din verksamhet!

Rapportering/ budget/ controlling

Vill ni få bättre kunskap om hur ert företag mår? Då kan vi hjälpa er att upprätta en budget som vi därefter följer upp med avvikelser (controlling) och rapportering.

Tydliga tendenser i rätt tid!